סטמפה 2בלילה_edited.jpg
נוזל ביצה בודד.jpg

מעורב מפוסטר מיוצר מביצים טריות ומיועד בעיקר לתעשיית המזון, למטבח המוסדי,  לקונדטוריות ולבתי מאפה.

מעורב מפוסטר מהווה מרכיב אידיאלי להכנת חביתות, פשטידות, בצקים, עוגות, פסטות,

מיונז וכו'.

תהליך ייצורו מיישם תנאי היגיינה מחמירים בכל שלב, החל מקליטת הביצים בשער

מפעלנו ודרך שלבי השבירה, ההפרדה, הפסטור, האריזה והמשלוח.

תהליך הייצור נתון לפיקוח וטרינרי קפדני המותאם לדרישות, לצווים ולתקנות המחמירים 

של משרד הבריאות והשירותים הוטרינרים שליד משרד החקלאות.

המוצר עומד בתקן "תנאי ייצור נאותים (GMP)".

מעורב מפוסטר נקי לחלוטין מחיידקים גורמי מחלות ולכן בטוח לשימוש

גם בקרב אוכלוסיות רגישות.

טבלה מעורב.jpg

בלילת ביצים
 

בלילת ביצה אייקון1.jpg

נוזלי ביצים
 

חלבון ביצה.jpg

חלבון ביצה

טבלה חלבון.jpg
חלבון ביצה אייקון1.jpg

חלבון מפוסטר מיוצר מביצים טריות ומיועד בעיקר לתעשיית המזון, למטבח המוסדי,  לקונדטוריות ולבתי מאפה.

חלבון מפוסטר מהווה מרכיב אידיאלי להכנת מרנגים, עוגות, קצפת, קרמבו ועוד.

תהליך ייצורו מיישם תנאי היגיינה מחמירים בכל שלב, החל מקליטת הביצים בשער מפעלנו ודרך שלבי הפיצוח, ההפרדה, הפסטור, האריזה והמשלוח.

תהליך הייצור נתון לפיקוח וטרינרי קפדני המותאם לדרישות, לצווים ולתקנות המחמירים של משרד הבריאות והשירותים הוטרינרים שליד משרד החקלאות.

המוצר עומד בתקן "תנאי ייצור נאותים (GMP)".

חלבון מפוסטר נקי לחלוטין מחיידקים גורמי מחלות ולכן בטוח לשימוש

גם בקרב אוכלוסיות רגישות.

חלמון לקונדיטוריה

חלמון לקונדטוריה.jpg
טבלה חלמון.jpg
חלמון ביצה אייקון1.jpg

חלמון מפוסטר מיוצר מביצים טריות ומיועד בעיקר לתעשיית המזון, למטבח המוסדי, 

לקונדטוריות ולבתי מאפה.

חלמון מפוסטר מהווה מרכיב אידיאלי להכנת עוגות, עוגיות, מוסים, רטבים, מיונז, גלידות ועוד'.

תהליך ייצורו מיישם תנאי היגיינה מחמירים בכל שלב, החל מקליטת הביצים בשער מפעלנו

ודרך שלבי השבירה, ההפרדה, הפסטור, האריזה והמשלוח.

תהליך הייצור נתון לפיקוח וטרינרי קפדני המותאם לדרישות, לצווים ולתקנות המחמירים 

של משרד הבריאות והשירותים הוטרינרים שליד משרד החקלאות.

המוצר עומד בתקן "תנאי ייצור נאותים (GMP)".

חלמון מפוסטר נקי לחלוטין מחיידקים גורמי מחלות ולכן בטוח לשימוש

גם בקרב אוכלוסיות רגישות.

שימוש בנוזל מפוסטר מאפשר חסכון ניכר בכח אדם, מונע פחת הנובע משבירת ביצים ומביצים פסולות

ומעלה את רמת ההיגיינה ובטיחות המזון בכל תהליך ייצור בו הוא משולב.