ביצים קשות

cham_ביצים קשות.png
טבלה ביצים קשות.jpg

הביצה הקשה מיוצרת מביצים טריות ומיועדת בעיקר לתעשיית המזון,

למטבח המוסדי ולבתי מאפה.

ביצה קשה קלופה מהווה מרכיב אידאלי להגשה ישירה, להכנת כריכים,

סלטים ועוד.

 

תהליך הייצור מיישם תנאי היגיינה מחמירים, בכל שלב, החל מקליטת הביצים

בשער מפעלנו ודרך שלב הבישול, הקירור, הקילוף, האריזה והמשלוח.

תהליך הייצור נתון לפיקוח וטרינרי קפדני המותאם לדרישות, לצווים ולתקנות

המחמירים של משרד הבריאות והשירותים הוטרינרים שליד משרד החקלאות.

המוצר עומד בתקן "תנאי ייצור נאותים (GMP)".

המוצר שומר על טריותו למשך חודש במקרר ובטמפרטורה שבין 0-4 מעלות.

שימוש בביצה קשה מקולפת ומצוננת מאפשר חיסכון ניכר בכח אדם. היעדר הצורך בבישול או קילוף מונע פחת הנובע מביצים סדוקות

או פסולות, ומעלה את רמת היגיינה ובטיחות המזון בכל תהליך ייצור בו הוא משולב.